5 redenen waarom je nu in Ripple op Coinbase moet investeren

Onlangs ontving ik de officiële kennisgeving van Coinbase, dat zij de Ripple XRP crypto valuta aan hun handelsplatform toevoegen. Dit is erg belangrijk nieuws en mogelijk een game-changer voor de crypto handel industrie. Ripple is een van de weinige crypto’s die er zijn, met een zeer groot potentieel, actief gebruik en veel lawaai en hype eromheen. Maar met echte use-cases en financiele instellingen die willen transformeren en Ripple implementeren in hun business model.

OK… Ik ben geen grote fan van voorspellingen en een oproep tot investeren. Maar hier is het anders. Ik herinner me namelijk nog heel goed, aan het juiste moment om in bitcoin te stappen en ook het moment om weer uit te stappen. Daarom raad ik je aan om hier krititsch naar te kijken en geen kans te laten lopen op wederom een enorme potentiele winst. Net zoals de Bitcoin hype in 2017.

Hier zijn daarom mijn 5 belangrijkste persoonlijke redenen, waarom je op zijn minst enkele posities in Ripple XRP op Coinbase zou moeten innemen. Ik heb er namelijk alle vertrouwen in, dat de waarde in 2019 substantieel zal gaan toenemen.

1: Schaal

Coinbase is het allergrootste platform en de hele markt heeft hier al jaren op gewacht. De enorme gebruikersbasis van Coinbase, het wereldwijde bereik en de goede reputatie van Coinbase, zullen deze valuta naar nieuwe hoogtepunten duwen.

2: Partnerships

Ripple blijft meer nieuws en persberichten publiceren, over succesvolle grote samenwerkingsverbanden en nieuwe allianties. Berichtgeving, welke een positief effect zal hebben op de prijs en meer investeerders zullen aantrekken.

3: Coinbase Pro

De beschikbaarheid van Ripple als een investering in Coinbase Pro, voor professionele beleggers en grote bedragen. Het gaat hier om grote volumes en schaal, voor institutionele en grootzakelijke beleggers.

4: SEC-goedkeuring

Het is onvermijdelijk dat we binnenkort een SEC-goedkeuring zullen zien, over Bitcoin en crypto ETF-handelsmogelijkheden. De markt wordt steeds volwassener. Dit zal een zeer positieve impuls en nieuwe geldstromen naar Ripple XRP creëren.

5: FOMO-factor

Directe vertaling: De Angst om de boot (opnieuw) te missen. Mensen realiseren zich maar al te goed, wat er met Bitcoin is gebeurd. Als er nog meer PR en nieuws komt rondom Ripple, zullen de massa’s wederom het enorme potentieel in Ripple zien. Mensen willen dan heel snel kopen en instappen, zodat ze de rit en het enorme winstpotentieel niet missen.

En wat denk je zelf na het lezen van dit artikel? Ben je het ermee eens of heb je een andere mening. Ik persoonlijk, geloof dat Ripple voor het einde van het jaar zal groeien tot ongeveer 3 euro / 4 USD.

Ik moedig en daag iedereen uit om een ​​account te openen en wat Ripple te kopen. Maar hou het dan vast en wacht af tot tenminste eind 2019. Geef het een kans om langzaam tot nieuwe hoogtes te komen.

Hier is een aanmeldingslink voor je gratis registratie op Coinbase. Ik wens je heel veel succes met je investeringen!

Gerrit Jan de Vries

I am a commercial expert in data center, interconnect and global connectivity. I write about sales, tech, investing and books that will help you grow and earn more money.

You may also like...