Het corporate sales winners handboek

Overweeg je om als accountmanager in de corporate sales te gaan werken? Werk je in business development en wil je meer verkopen en bonus verdienen? Hoe vind je nieuwe klanten en onderhandel je creatief een geweldige deal? Hoe houd je je staande in een groot bedrijf waarin alles draait om zichtbaarheid, imago, targets en presteren? Hoe ga je om met diverse typen managers, verborgen interne netwerken en collega’s die ten koste van jou hun target willen halen?

In dit boek laat ik je zien waarom werkelijk iedereen een baan als verkoper in de corporate sales zou moeten overwegen, hoe je solliciteert en vervolgens wordt aangenomen. Ik ga je laten zien hoe je jouw positie kan veroveren en verdedigen in het keiharde bedrijfsleven. Je leert hoe je een collega kan verslaan, verschillende typen managers kan herkennen, manipuleren en hoe je jouw persoonlijke merk kan versterken.

Ik leer je hoe je cruciale valkuilen en gevaren, die je anders ontzettend veel tijd en geld zouden kosten, kan vermijden. Ik laat je zien hoe je bij elke klant wordt uitgenodigd op gesprek en hoe je ingewikkelde RFPs en aanbestedingen toch nog kan winnen. Ik geef je tips en creatieve tools hoe je door effectief te onderhandelen vele mooie deals kan closen en telkens weer je target haalt.

Naast unieke voorbeelden uit de herkenbare praktijk, laat ik je ook zien hoe je jouw inkomsten kan maximaliseren uit elk sales commissieplan. Hoe je die extra inkomsten op de juiste manier weer kan investeren, om uiteindelijk sneller financieel onafhankelijk te worden of voor jezelf te beginnen.

Dit is het boek, dat jou een oneerlijke voorsprong gaat geven op je collega’s.

Dit is het boek, waardoor je met plezier naar je werk zal gaan.

Dit is het boek, waardoor je exponentieel meer zal gaan verdienen.

Dit is het boek, dat jouw leven vanaf vandaag gaat veranderen!

Bekijk het ebook en de paperback versie op Amazon . Bekijk het ebook op Bol.com en Google Play Books .

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.