Trump make me great again

Met deze 7 stappen word je de Donald Trump van je kantoor!

In dit artikel zal ik je vertellen, hoe je in zeven stappen de Donald Trump op je kantoor kan worden. Mijn artikel is geïnspireerd op het boek van Donald Trump “Think Like a Champion”. Ik zal stap voor stap uitleggen wat Trump bedoelt met zijn uitspraken. En hoe je die zelf kunt toepassen, in je eigen carrière en op kantoor. Na het lezen van dit artikel van circa 10 minuten, zal je net als Donald Trump kunnen denken en handelen op kantoor.

Stap 1: ontwikkel een heel groot ego op het werk!

Wat Trump hiermee wil zeggen:

Je werk is vol met concurrentie en er is veel lawaai. Iedereen werkt stilletjes aan iets, probeert beter en slimmer te zijn dan de andere collega. Veel mensen proberen gewoon hun basistaken zo goed mogelijk te voltooien, zodat ze aan het einde van het jaar een bonus krijgen. Maar als je echt wilt opvallen en je wilt onderscheiden, moet je een grote ego en persoonlijkheid ontwikkelen. Op die manier zorg je ervoor dat je niet onopgemerkt blijft en dat mensen over je gaan praten. Stel jezelf de vraag: Hoe kun je ooit worden erkend voor je successen en alles wat je doet, zonder dat je opvalt tussen de massa van collega’s. Ontwikkel een nieuwe gedurfe persoonlijkheid en hou van je nieuwe grote ego! Daar begint alles mee!

Zo doe je dat op kantoor:

Doe precies het tegenovergestelde van wat de massa en je andere collega’s aan het doen zijn. Ga tegen de meningen van anderen in en vertrouw op je buikgevoel. Als iedereen pessimistisch is, wees dan juist zeer optimistisch en introduceer nieuwe ideeën voor oplossingen. Draag bij aan een positief resultaat.

Hoger management wordt graag omringd door optimisten, die geloven in het gemeenschappelijke doel en een positieve houding hebben. Deze mensen blijven bij het bedrijf, worden gepromoveerd en beginnen al snel steeds meer geld te verdienen. Je moet een positieve instelling hebben of leren te ontwikkelen, als je hogerop wilt komen.

Zorg ervoor dat je iedereen over je successen en overwinningen informeert. Wees de grootste en beste window dresser binnen je bedrijf. Maar laat ook tastbare voorbeelden zien van wat je hebt bereikt, zodat het wel geloofwaardig blijft.

Zorg ervoor dat mensen voortdurend over jou praten en over de geweldige dingen waar je momenteel aan werkt. Creëer een geweldig persoonlijk merk en imago eromheen. Sommige mensen zullen je gaan haten, maar de meerderheid zal je bewonderen en dicht bij iemand zoals jij willen blijven.

Praat met zoveel mogelijk mensen, over je successen en initiatieven. Door dit te doen, bouw je een zeer sterk publiek imago op en versterk je je eigen persoonlijke merk.

Denk als een genie en overtuig ook mensen dat je als een genie denkt! Vertel hen, dat de ideeën waar je aan werkt allemaal absoluut geweldig zijn! Als je dit blijft doen en jezelf blijft vertellen, dat alles wat je doet echt fantastisch is, dan zal het gebeuren! En zie daar: je hebt je eigen self-fulfilling prophecy gecreëerd!

Geef niet op, blijf geloven en blijf doorgaan. Je zult vijanden creëren, maar dit zijn gewoon de mensen die uiteindelijk totaal hopeloos en wanhopig worden. Gewoon omdat ze je niet kunnen bijhouden. Het aantal fans en sponsoren van je nieuwe gedurfde stijl, zal gemakkelijk de twijfelaars en pessimisten overtreffen.

Stap 2: Je werk is een ontzettend belangrijk bezit …. Bescherm het!

Wat Trump hiermee wil zeggen:

Mensen dienen zich te realiseren, dat hun werk het belangrijkste strategische bezit is dat ze hebben. Het betaalt je rekeningen en stelt je in staat om je leven te leven. Of om je leven later te veranderen als je dat wilt. We kunnen niet veranderen dat we moeten werken, maar we kunnen veranderen wat voor soort werk we doen, hoe we het doen en welke carrière we selecteren. Word geweldig in wat je doet, geniet ervan en ontwikkel een passie. Behandel werk alsof het een vorm van kunst is. Gedraag je als de artiest en maak de nieuwe normen en standaarden, die anderen moeten volgen.

Zo doe je dat op kantoor:

Verander je mindset: je moet elke dag het werk doen. Je kunt het dan beter maar zo goed mogelijk doen. Je zult dan anderen inspireren. Uiteindelijk zul je veel meer geld gaan verdienen en een nog veel betere baan kunnen krijgen. Of veel meer verantwoordelijkheden krijgen binnen je huidige baan.

Bestudeer je baan en bedenk manieren, om bepaalde processen te verbeteren. Bijvoorbeeld processen, die grote invloed hebben op het behalen van meer winst of het vergroten van de klanttevredenheid. Bedenk manieren om deze twee dingen constant te verbeteren: geld en klanttevredenheid.

Hou van wat je doet! Als je geen genoegen kunt vinden in je werk, moet je echt de strategie veranderen. En het vinden van een andere baan die wel die voldoening biedt. Je zult nooit in staat zijn om succesvol te worden of een impact te hebben, als je niet houdt van wat je doet.

Ontwikkel er een passie voor, dat is de sleutel tot succes en wat elke persoon zou moeten weten.

Stap 3: Heb de juiste mindset op het werk

Wat Trump hiermee wil zeggen:

Je moet een probleemoplossende mentaliteit hebben. Je focus moet liggen op het vinden van oplossingen. Identificeer alledaagse problemen die een oplossing vereisen. Denk groot en niet klein, over hoe deze problemen kunnen worden opgelost. Je moet ook weten wie je publiek is. Ontdek hun behoeften en introduceer oplossingen, voor de problemen van je publiek.

Zo doe je dat op kantoor:

Kijk elke dag naar de procedures van je bedrijf. Identificeer gebieden waar je het proces zou kunnen vereenvoudigen en oplossingen zou kunnen creëren. Doe dit elke dag, en je zult er een meester in worden. Je zult oplossingen gaan zien voor problemen, waar anderen alleen de problemen kunnen zien of helemaal niets zien.

Stop met klein denken en begin groot te denken. Als je iets gaat doen, doe het dan niet een klein beetje, maar doe het onmiddellijk zeer groot. Wees zelfverzekerd en vertrouw op je instincten.

Evalueer wat de uitkomst zal zijn van de beslissingen, die je gaat nemen. Zowel positief als negatief. Speel een scenario af in je hoofd. Laat anderen u niet beïnvloeden met negatieve gedachten zoals “het zal niet werken” of “je zult het nooit redden”. Heb volledig en absoluut groot zelfvertrouwen en blijf pushen. De aanhouder wint altijd.

Houd altijd het grote plaatje in gedachten. Waar gaat het bedrijf heen en wat is de strategie? Bedenk hoe je beslissingen kunnen bijdragen, aan het bereiken van dit algemene doel.

Ken je interne en externe publiek en realiseer, hoe je hen kunt helpen om hun problemen op te lossen.

Bied constant nieuwe gedachten en inzichten aan, hoe je ideeën kunnen helpen bij het oplossen van de problemen van uw bedrijf. Als je dit goed en vaak doet, zullen leidinggevenden je meer respecteren. En uiteindelijk gaan ze je raadplegen en betrekken, bij alle belangrijke beslissingen die genomen moeten worden.

Stap 4: Denk groot en positief tijdens een crisis

Wat Trump hiermee wil zeggen:

In de moeilijkste tijden moet je optimistisch blijven en positief denken. Je moet een algemene positieve en ‘can-do’-mentaliteit ontwikkelen als je wilt slagen. Een negatieve mindset heeft nog nooit geleid, tot een van ’s werelds grootste prestaties. Een negatieve mindset zal altijd een slechte impact hebben, op je creatieve probleemoplossend vermogen.

Zo doe je dat op kantoor:

Als iedereen om je heen negatief denkt, denk dan positief. Wees optimistisch. Laat je niet beïnvloeden door negatieve gedachten, of pessimistische stemmingen van mensen om je heen.

Blijf volhardend en lasergericht, denk groot en positief en concentreer je op het oplossen van de problemen.

Creëer nieuwe inzichten en strategieën, over hoe een crisis kan worden overwonnen. En hoe je daar op een positieve manier aan kunt bijdragen.

Verander onverwachte negatieve gebeurtenissen in positieve resultaten. Bijvoorbeeld: Als je je niet verheugt op een bepaalde conferentie of zakendiner, probeer er dan toch nog iets positiefs uit te halen. Praat bijvoorbeeld met nieuwe mensen en maak nieuwe connecties. Ze kunnen later nuttig zijn en van pas komen.

Begin elke dag met een houding, dat dit jouw dag is en je die hele dag gaat beheersen. Doe iets speciaals, onverwachts, positiefs en doe elke dag iets opmerkelijks. Ga zo door en je zult snel gaan opmerken, hoe je nieuwe houding een verbazingwekkende invloed zal hebben op je zelfvertrouwen en zelfrespect. Je zal ook snel zien, dat het ook een positieve impact zal hebben op de mensen en collega’s om je heen.

Stap 5: ontwikkel een onbevreesde niets-te-verliezen houding

Wat Trump hiermee wil zeggen:

Confronteer je angsten. Overwin je angsten. Maak ongelooflijke comebacks, wanneer iedereen denkt dat je klaar bent. Blijf gewoon doorgaan met winnen. Winnaars zien problemen als gewoon een extra manier, om zichzelf opnieuw te bewijzen… keer op keer.

Zo doe je dat op kantoor:

Doe elke dag iets waardoor je je ongemakkelijk voelt. Bijvoorbeeld: praat met een bestuurslid, maak een paar cold calls, of praat met een vreemde op straat. Doe dit regelmatig en je zult je meer op je gemak voelen, tijdens ongemakkelijke situaties in het dagelijks leven en op kantoor.

Begin met het zien van mislukkingen en fouten, als fantastische mogelijkheden om ervan te leren en te verbeteren. Realiseer je dat je niet succesvol kunt worden, zonder eerst enkele keren te falen. Zonder fouten kunnen we niet leren en verbeteren. Denk eraan: Door iets te proberen en te falen, ben je al kilometers vooruit, op mensen die helemaal niets proberen.

Neem kritiek en leer ervan. Accepteer het en haal er iets bruikbaars uit om van te leren. Maar laat kritiek nooit veranderen wie je bent. Leer van de kritiek en mening van anderen. En laat kritiek nooit je nieuwe gedurfde stijl en persoonlijkheid veranderen of minimaliseren. Je ego en persoonlijkheid zijn uniek. Het zijn extreem belangrijke kenmerken en dat wat je anders en uniek maakt, ten opzichte van de rest. Wanneer iemand kritiek op je heeft, moet je soms gewoon beleefd knikken en bedanken. Maar gooi de kritiek van andere mensen meteen in de vuilnisbak!

Stop nooit met leren. Investeer niet in dure cursussen of bedrijfsscholen. Lees gewoon ebooks of neem een onbeperkt abonnement op Amazon Kindle voor e-boeken. En leer van andere zeer succesvolle mensen en ondernemers. Ontdek wat hen uniek maakt en leer van deze mensen. Pas het zelf toe en ontwikkel je eigen stijl. Zoek een mentor en iemand die je inspireert. Blijf deze persoon volgen en blijf van hem leren.

Stap 6: Neem een ​​underdog-mentaliteit aan en concentreer je op het grote geheel

Wat Trump hiermee wil zeggen:

Stel je altijd voor dat mensen tegen je zijn en niet willen dat je slaagt. Kom dan uit het niets terug en wees de winnaar. Vecht en elke keer keihard en als je wordt neergeslagen, sta da weer op en vecht je nog harder terug. Stel de normen voor andere mensen en geef het goede voorbeeld. Hou je woord in het bedrijfsleven en focus op de langere termijn. Hou het grote plaatje in gedachten.

Zo doe je dat op kantoor:

Werk hard en werk ook slim. Geluk komt niet uit het niets vanzelf. Geluk wordt gemaakt en vaart op momentum. Stel jezelf de vraag met alles wat je doet, hoe het nog beter en op een nog efficiëntere manier kan worden gedaan. En hoe het een positief effect zal hebben op het imago, de verkoop en het belangrijkste: klanttevredenheid.

Wees geduldig en verwacht niet, dat verandering en succes je in een nachtje slapen wel zullen bereiken. Realiseer je dat door geduldig, volhardend en positief te zijn, je de verandering gaat creëren en gaat opvallen op kantoor. Uiteindelijk zal succes je kant op komen en zullen goede dingen met je gebeuren.

Stel de normen voor andere mensen, door je visie en gedachten openbaar te delen tijdens vergaderingen. Zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen getuige zijn van je gedachten, strategieën en positieve denkwijze.

Wees niet bang om veel te spreken en om je stem te laten horen. Claim je timeslots tijdens een vergadering. Gebruik je tijd nuttig, om ervoor te zorgen dat je stem en mening worden gehoord.

Er is geen vaste formule voor succes. Door boeken te lezen en te begrijpen hoe andere mensen hun successen hebben gecreëerd, leer je hoe je jouw eigen succes kunt creëren. Het is een natuurlijk denkproces dat je uiteindelijk zal brengen, daar waar je naartoe wilt.

Door het grote plaatje in gedachten te houden, zal je op hetzelfde niveau gaan denken als de CEO. Houd bijvoorbeeld rekening met de invloed van je beslissingen, op zaken zoals aandeelhouderswaarde, bedrijfsimago, verkoop en klanttevredenheid. Dit niveau van strategisch denken zal je onderscheiden van andere collega’s. En zal na verloop van tijd opvallen. Het zal je helpen verder te groeien in je carrière, sneller gepromoveerd worden en om meer geld verdienen. En het kan je ook helpen bij het opstarten van je eigen bedrijf.

Stap 7: Omring jezelf met de beste mensen en vertrouw ze niet

Wat Trump hiermee wil zeggen:

Je kunt niet succesvol worden en een bedrijf leiden, zonder dat een degelijk team je ondersteunt. Je kunt het niet helemaal alleen doen. Je hebt mensen nodig. Zorg ervoor dat je alleen de beste, meest gemotiveerde mensen inhuurt die je visie delen. Maar zorg ervoor dat je niemand vertrouwt. Wees aardig, wees eerlijk en wees een sympathieke vent, maar vertrouw nooit je werknemers, collega’s, superieuren of leveranciers. Je zult uiteindelijk onaangenaam worden verrast en worden overrompeld. En dat kan echt flinke schade toebrengen aan jezelf, het team en je bedrijf.

Zo doe je dat op kantoor:

Vertrouw niemand en geen enkele collega, hoe mooi en vriendelijk ze ook doen. Wees paranoïde met mensen en verken altijd het scenario “wat als”. Vraag jezelf af, of iemand een dubbele agenda zou kunnen hebben en misschien niet de waarheid spreekt.

Betwijfel en bekritiseer de beslissingen van andere mensen. Vraag jezelf af: Doen ze het voor het gemeenschappelijke doel of gewoon om zichzelf te helpen?

Begrijp de verborgen krachten en netwerken binnen organisaties. Wie is vrienden met wie en om welke reden? Wie kan de besluitvorming van een manager beïnvloeden en wie neemt echt de beslissingen? Wie jaagt op je eigen positie en doet alles om je slecht te laten lijken?

Je kunt dit soort dingen gewoon niet over het hoofd zien. Je moet kritisch blijven, assertief en dingen constant betwijfelen. Vraag jezelf, lijken sommige zaken misschien te goed om waar te zijn?

Begrijp dat je altijd kunt worden vervangen en niets is gegarandeerd. Neem nooit je baan, je collega’s, je werkgever, klanten en de industrie als vanzelfsprekend aan. Alles kan worden vervangen en economieën crashen na verloop van tijd.

Blijf menselijk tijdens je zoektocht naar succes. Isoleer jezelf niet, maar blijf op hetzelfde interpersoonlijke niveau als je collega’s. Wees ook een aardige vent.

Wees taai en volhardend in de zakenwereld, maar neem het niet persoonlijk op. Werk met mensen die je leuk vindt. Maak wel vrienden en ga contacten aan met potentiële vijanden. Vermijd of isoleer je vijanden niet. Dit is erg gevaarlijk.

Ik hoop dat je dit artikel leuk vond! Hier is een link naar het e-book. Reageer hieronder en laat me je resultaten, gedachten en suggesties voor deze en toekomstige artikelen weten. Heb je het al toegepast op kantoor en wat waren de eerste reacties? Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Deel dit artikel op social media. Abonneer je op mijn blog, om toekomstige updates en artikelen te ontvangen. Dank je!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.